Nostopalvelut


Tarvitseeko työkone kuljetusta? Tai pitäisikö mökki viedä paikalleen? Nosto- ja kuljetuspalvelumme hoitavat niin isot ja raskaat, kuin pienemmätkin kappaleet määränpäähänsä.

Kuljetuspalvelut


Kattavalla kalustollamme hoidamme normaalit ja erikoiskuljetukset ympäri Suomea. Nosturiautoilla kuljetamme, nostamme ja asennamme.

Kurottajapalvelut


Kurottajalla puretaan tavarat rekasta, hoidetaan siirrot työmaalla ja nostetaan tarvikkeet kerroksiin, suoritetaan henkilönostot. Ketterä kurottajamme liikkuu vaivatta työmaalla.

Nosto ja kuljetus Ruuska Ky

Olipa kyse kappaletavaroiden nosto- tai kuljetustarpeista, käänny Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n puoleen. Yrityksemme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hoitavat nosto- ja kuljetuspalvelut asiantuntevasti, aikataulussa ja taatusti rehellisesti. Yrityksemme palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin Jyväskylässä ja kauempana. Suurimpia työnantajiamme ovat eri rakennus- ja infra-alan yritykset, kuten Skanska, Rudus ja YIT.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla ymäri Suomen. Kalustoomme kuuluu nosturiautoyhdistelmiä, ajoneuvoyhdistelmiä ilman nosturia sekä kurottaja. Näiden lisäski suoritamme valmisbetonin kuljetusta. Lue lisää kalustosta.

Ongelmapuiden kaadot sahakouralla

Suoritamme myös ongelmapuiden poistoa sahakouran avulla. Puut, joita ei voida turvallisesti kaataa juuresta, katkotaan sahakouralla osissa ylhäältä alaspäin. Katkaistu osa lasketaan kouralla hallitusti maahan tai suoraan auton lavalle ja kuljetetaan pois.

Kuljetuspalveluiden parissa jo viidettä vuosikymmentä

Yrityksellämme on pitkä perinne kuljetuspalveluiden alalla. Vuonna 1962 Seppo Ruuska aloitti kuljetusalan ammattilaisena ja vuosikymmenien vieriessä toiminta laajeni. Vuosien saatossa syntyi myös tytäryhtiömme Jyväskylän Betonipumppaus Oy.  Tänä päivänä nosto- ja kuljetuspalveluihin erikoistuneet ammattilaisemme liikennöivät kattavalla kalustolla, joka taipuu moniin tarpeisiin, pelkistä nostotöistä aina vaativiin erikoiskuljetuksiin ja nostoihin.