Nostopalvelut


Tarvitseeko työkone kuljetusta? Tai pitäisikö mökki viedä paikalleen? Nosto- ja kuljetuspalvelumme hoitavat niin isot ja raskaat, kuin pienemmätkin kappaleet määränpäähänsä.

Kuljetuspalvelut


Kattavalla kalustollamme hoidamme normaalit ja erikoiskuljetukset ympäri Suomea. Nosturiautoilla kuljetamme, nostamme ja asennamme.

Kurottajapalvelut


Kurottajalla puretaan tavarat rekasta, hoidetaan siirrot työmaalla ja nostetaan tarvikkeet kerroksiin, suoritetaan henkilönostot. Ketterä kurottajamme liikkuu vaivatta työmaalla.

Nosto ja kuljetus Ruuska Ky

Olipa kyse kappaletavaroiden nosto- tai kuljetustarpeista, käänny Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n puoleen. Yrityksemme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hoitavat nosto- ja kuljetuspalvelut asiantuntevasti, aikataulussa ja taatusti rehellisesti. Yrityksemme palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin Jyväskylässä ja kauempana. Suurimpia työnantajiamme ovat rakennus- ja infra-alan yritykset, kuten Peab Industri, Destia, YIT, Skanska.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla ymäri Suomen. Kalustoomme kuuluu nosturiautoyhdistelmiä, ajoneuvoyhdistelmiä ilman nosturia sekä kurottaja. Näiden lisäski suoritamme valmisbetonin kuljetusta. Lue lisää kalustosta.

Ongelmapuiden kaadot sahakouralla

Suoritamme myös ongelmapuiden poistoa sahakouran avulla. Puut, joita ei voida turvallisesti kaataa juuresta, katkotaan sahakouralla osissa ylhäältä alaspäin. Katkaistu osa lasketaan kouralla hallitusti maahan tai suoraan auton lavalle ja kuljetetaan pois.

Kuljetuspalveluiden parissa jo viidettä vuosikymmentä

Yrityksellämme on pitkä perinne kuljetuspalveluiden alalla. Vuonna 1962 Seppo Ruuska aloitti kuljetusalan ammattilaisena ja vuosikymmenien vieriessä toiminta laajeni. Vuosien saatossa syntyi myös tytäryhtiömme Jyväskylän Betonipumppaus Oy.  Tänä päivänä nosto- ja kuljetuspalveluihin erikoistuneet ammattilaisemme liikennöivät kattavalla kalustolla, joka taipuu moniin tarpeisiin, pelkistä nostotöistä aina vaativiin erikoiskuljetuksiin ja nostoihin.

Nostetaan rimaa korkeammalle

Yrityksemme lähestyy kovaa vauhtia 60-vuoden rajapyykkiä. Pyöreiden täyttäminen ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme sammaloitumassa. Päinvastoin. Aiomme pysyä vauhdissa vielä ainakin toiset 60 vuotta. Katseemme on jo kaukana tulevaisuudessa, ja siksi vuoden 2021 uudenvuodenlupauksenamme tartumme kiinni meille kaikille yhteiseen haasteeseen: Ilmastonmuutokseen.

Tieliikenne muodostaa yksinään lähes viidenneksen Suomen kokonaispäästöistä. Tiedostammekin erityisen hyvin, että työmme vaatima erikoiskalusto on riippuvainen dieselpolttoaineesta eikä vähäpäästöisempää vaihtoehtoa ole valitettavasti vielä näköpiirissä.

Se, ettei mitään ole tehtävissä, on pötypuhetta. Siksi aloitimme yhteistyön Green Carbon Finland Oy:n kanssa osoittaaksemme, että logistiikka- ja kuljetusalalla rima voidaan pitää korkealla myös ilmastoasioissa.

Kompensoimme vuonna 2020 asuntorakentamisen projekteista syntyneet polttoainepäästömme kotimaisilla hiilensidontahankkeilla

Olemme siis hyvittäneet osan viimevuotisesta hiilijalanjäljestämme suomalaisten metsien kasvua lisäävien hankkeiden avulla. Asuntorakentamisen nostot ja kuljetukset muodostavat kokonaisliikevaihdostamme noin 40 %, joten tämä kompensointi kattaa merkittävän osan viimevuotisista päästöistämme. Tämän lisäksi olemme jo siirtyneet lämmittämään toimitilamme uusiutuvalla energialla, ja pidämme jatkossakin silmämme auki uusille mahdollisuuksille.

Nosto ja Kuljetus Ruuska on elävä esimerkki siitä, että kuusikymppinenkin voi olla nuorekas, uusiutuva ja
innovatiivinen. Perheyrityksenä haluamme pitää huolen toisistamme ja tulevista jälkipolvista. Olemme etunenässä viemässä alaa kohti vähähiilisempää tulevaisuutta.