Yrityksemme Jyväskylän Betonipumppaus Oy siirtyy 01.07.2022 Betonipumppaus Laatikainen Oy:n omistukseen.

Nostopalvelut


Tarvitseeko työkone kuljetusta? Tai pitäisikö mökki viedä paikalleen? Nosto- ja kuljetuspalvelumme hoitavat niin isot ja raskaat, kuin pienemmätkin kappaleet määränpäähänsä.

Kuljetuspalvelut


Kattavalla kalustollamme hoidamme normaalit ja erikoiskuljetukset ympäri Suomea. Nosturiautoilla kuljetamme, nostamme ja asennamme.

Kurottajapalvelut


Kurottajalla puretaan tavarat rekasta, hoidetaan siirrot työmaalla ja nostetaan tarvikkeet kerroksiin, suoritetaan henkilönostot. Ketterä kurottajamme liikkuu vaivatta työmaalla.

Nosto ja kuljetus Ruuska Ky

Olipa kyse kappaletavaroiden nosto- tai kuljetustarpeista, käänny Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n puoleen. Yrityksemme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hoitavat nosto- ja kuljetuspalvelut asiantuntevasti, aikataulussa ja taatusti rehellisesti. Yrityksemme palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin Jyväskylässä ja kauempana. Suurimpia työnantajiamme ovat rakennus- ja infra-alan yritykset, kuten Peab Industri, Destia, YIT, Skanska.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla ymäri Suomen. Kalustoomme kuuluu nosturiautoyhdistelmiä, ajoneuvoyhdistelmiä ilman nosturia sekä kurottaja. Näiden lisäski suoritamme valmisbetonin kuljetusta. Lue lisää kalustosta.

Ongelmapuiden kaadot sahakouralla

Suoritamme myös ongelmapuiden poistoa sahakouran avulla. Puut, joita ei voida turvallisesti kaataa juuresta, katkotaan sahakouralla osissa ylhäältä alaspäin. Katkaistu osa lasketaan kouralla hallitusti maahan tai suoraan auton lavalle ja kuljetetaan pois.

Kuljetuspalveluiden parissa jo kuudetta vuosikymmentä

Yrityksellämme on pitkä perinne kuljetuspalveluiden alalla. Vuonna 1962 Seppo Ruuska aloitti kuljetusalan ammattilaisena ja vuosikymmenien vieriessä toiminta laajeni. Vuosien saatossa syntyi myös tytäryhtiömme Jyväskylän Betonipumppaus Oy.  Tänä päivänä nosto- ja kuljetuspalveluihin erikoistuneet ammattilaisemme liikennöivät kattavalla kalustolla, joka taipuu moniin tarpeisiin, pelkistä nostotöistä aina vaativiin erikoiskuljetuksiin ja nostoihin.

vuosi 2022 on meille juhlavuosi

Yrityksemme täyttää tänä vuonna 60 vuotta.

Juhlavuotemme alkajaisiksi päätimme tuplata kompensaatiomme polttoainepäästöistämme 

vuodelta 2021.

Niinpä kompensoimme kaikki vuonna 2021 asunto- ja liikerakentamisen projekteista

syntyneet polttoainepäästömme kotimaisilla hiilensidontahankkeilla.

 

Tieliikenne muodostaa edelleen lähes viidenneksen Suomen kokonaispäästöistä.

Työmme vaatima erikoiskalusto on riippuvainen dieselpolttoaineesta eikä vaihtoehtoja ole

vielä näköpiirissä.

 

Tämän vuoksi haluamme jatkaa yhteistyötämme Green Carbon Finland Oy:n kanssa ja

perheyrityksenä olla pitämässä parempaa huolta toisistamme ja jälkipolvistamme!