Yrityksemme Jyväskylän Betonipumppaus Oy siirtyy 01.07.2022 Betonipumppaus Laatikainen Oy:n omistukseen.

Kurottajapalvelut

Kurottajat purkavat tavarat rekasta, nostavat kappaleet kerroksiin, hoitavat siirrot työmaalla ja niin edelleen. Kurottaja on kätevä monitoimikone rakennustyömaalle: se on ketterä ja vahva kone, johon voidaan liittää paljon erilaisia lisälaitteita. Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky tarjoaa kurottajapalvelut Jyväskylässä ja lähiseuduilla.

Ketterä kurottaja muuntautuu moneksi

Kurottajaan voidaan liittää trukkipiikit, kauhoja, tavarakori, henkilökori, vinssi, jibi ja paljon muuta. Näin tällä vahvalla koneella voidaan hoitaa useita erilaisia työtehtäviä rakennustyömaalla. Kurottaja liikkuu vaivattomasti vaikeakulkuisissa ja ahtaissa paikoissa. Pitkän puomin ansiosta kurottaja korvaa monesti perinteisen pienen mobiilinosturin työmaakäytössä. Kone on myös varustettu radio-ohjauksella.

Kysy lisää

Ota yhteyttä yritykseemme ja jutellaan lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi liittyen kurottajapalveluihin tai muihin palveluihimme. Yhteyden saat kätevästi soittamalla tai lähettämällä meille viestiä sivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla. Katso yhteystietomme!