Yrityksemme Jyväskylän Betonipumppaus Oy siirtyy 01.07.2022 Betonipumppaus Laatikainen Oy:n omistukseen.

Yli puoli vuosisataa kappaletavaroiden nosto- ja kuljetusalalla

Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky täyttää 60 vuotta kesäkuussa 2022. Seppo Ruuskan perustamaa yritystä luotsaavat nykyään sisarukset Timo Ruuska ja Mari Kankaanperä.

Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n tarina alkoi, kun Seppo Ruuska alkoi kuljettaa kivihiiltä, soraa ja muuta tavaraa vuonna 1962. Vuosien kuluessa toiminta laajeni, autoja hankittiin lisää ja henkilökuntaakin palkattiin. Tytäryhtiökin syntyi. Vuodesta 2002 yritystä ovat luotsanneet sisarukset Timo Ruuska ja Mari Kankaanperä vastuunalaisina yhtiömiehinä. Timo Ruuska toimii liikenteestä vastaavana henkilönä.

Toiminnassamme korostuvat luottamus ja vastuunkantaminen, ja Tilaajavastuulain edellyttämät dokumentit löytyvät tiljaavastuu.fi-palvelusta. Olemme myös SKAL Ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys. 

Toimitilat Myllyjärven teollisuusalueella

Vuonna 1983 omakotitalon pihapiiri alkoi muodostua liian ahtaaksi kalustollemme ja yritys muutti Myllyjärven teollisuusalueelle. Lisää yrityksemme historian vaiheista voit lukea tytäryhtiömme Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n sivuilta. Myllyjärven teollisuusalueella samasta pihapiiristä löytyvät myös raskaankaluston pesuhalli, Kuljetusliike Rahikkala, Huolto ja Kuljetus T. Linden Oy (Palfinger-huolto) ja tytäryhtiömme Jyväskylän Betonipumppaus Oy.

Suurimmat työnantajamme ovat rakennus- ja infra-alan yritykset

Olemme kappaletavaroiden nostoon ja kuljetuksiin erikoistunut yhtiö, jonka suurimpia työnantajia ovat erilaiset rakennus- ja infra-alan yritykset, sekä teollisuus. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!