Yrityksemme Jyväskylän Betonipumppaus Oy siirtyy 01.07.2022 Betonipumppaus Laatikainen Oy:n omistukseen.

Kalusto


Meiltä löytyy autobetonipumppuja neljä kappaletta joiden puomien pituudet ovat 36, 38, 46 ja 56 metriä.

Kuvagalleria


Näe betonipumppauksen ammattilaiset tositehtävissä. Kuvagalleriassa voit tutustua kalustoomme ja nähdä, miltä betonin pumppaus näyttää työmaalla.

Jyväskylän Betonipumppaus Oy

Jyväskylän Betonipumppaus Oy on betonipumppauksen asiantuntijasi. Toteutamme betonin pumppausta niin yksityisten omakotirakentajien anturoiden valuista aina haastaviin erikoisosaamista vaativiin töihin, kuten vedenalaisiin valuihin. Vuonna 1983 perustettu yrityksemme on toteuttanut lukuisia suuria ja pieniä rakennusprojekteja ympäri Suomea.

  • Anturoiden ja lattioiden valut omakotitaloista markettien  ja teollisuuden rakennusprojekteihin.
  • Isojen siltavalujen toteutuksen eri puolilla Suomea.
  • Haastavat erikoisvalut, kuten vedenalaiset valut.

Erikoisosaamista isoissa siltavaluissa

Olemme olleet mukana monissa suurissa rakennusprojekteissa. Ammattitaitomme suurten projektien toteuttamisesta näkyy etenkin isoissa siltavaluissa, joita olemme tehneet ympäri Suomea. Olemme pumpanneet muun muassa Kärkistensalmen, Puumalan, Lietveden, Kuokkalan, Kyrönsalmen sillat, sekä pääosan esim. vt5:n silloista Pertunmaan ja Leppävirran välillä.

Viimeisin iso siltakohteemme oli Tärttämäen silta Äänekoskella, jossa pumppasimme kertavaluna 4200m3 sillan kanteen. Iso kohde oli myös vuoden 2021 alussa valmistunut uusi keskussairaala Nova.

Betonin tilaus ja toimitus

Betonin tilauksen tekee asiakas itse valitsemaltaan betoniasemalta. Betoniasemalta betoni kuljetetaan betoniautolla työmaalle. Kuljetus työmaalle on sovittava siten, että pumppuautolla on aikaa valmistautua betonin vastaanottoon. Jotta pumppuauto on valmis vastaanottamaan betonin, on pumppuauton oltava työmaalla vähintään 15 minuuttia ennen. Letkuvaihtoehdot ovat 5”, 4” 3” 2,5” 2”. Jos valukohteessa tarvitaan yli 25 metrin letkua tai pumpattavana on kuitubetonia, muistathan mainita siitä tilatessa. Jyväskylän Betonipumppaus Oy antaa mielellään lisätietoja. Yhteyden meihin saat soittamalla tai sivuiltamme löytyvän palautelomakkeen avulla.