Ketterä työmyyrä kohteeseesi

Kurottajapalvelut Jyväskylästä

 

Tarvitsetko ketterän kurottajan työmaallesi? Kurottajan avulla mm. puramme tavarat rekasta, nostamme kappaleet kerroksiin, hoidamme erilaiset siirrot työmaalla ja niin edelleen. Kurottaja on kätevä monitoimikone rakennustyömaallesi: se on ketterä ja vahva kone, johon voidaan liittää paljon erilaisia lisälaitteita. Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky tarjoaa kurottajapalvelut Jyväskylässä ja lähiseuduilla. Kysy lisää!

Ketterä kurottaja muuntautuu moneksi

Kurottajaan voidaan liittää trukkipiikit, kauhoja, tavarakori, henkilökori, vinssi, jibi ja paljon muuta. Koneella voidaan hoitaa useita erilaisia työtehtäviä rakennustyömaalla. Kurottaja myös liikkuu vaivattomasti vaikeakulkuisissa ja ahtaissa paikoissa. Pitkän puomin ansiosta kurottaja korvaa monesti perinteisen pienen mobiilinosturin työmaakäytössä. Koneemme on myös varustettu radio-ohjauksella, joten pääsemme etenemään kohteessa hyvällä yhteistyöllä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi liittyen kurottajapalveluihimme tai muihin palveluihimme. Yhteyden saat kätevästi soittamalla tai lähettämällä meille viestiä sivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla.

Katso yhteystietomme »