Valitse kokenut kumppani!

Yli puoli vuosisataa kappaletavaroiden nosto- ja kuljetusalalla

Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky täytti vuonna 2022 mittavat 60 vuotta. Meiltä löytyy vankkaa kokemusta erilaisten nosto- ja kuljetustarpeiden tuottajana.

Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n henkilökunta koostuu pitkän kokemuksen omaavista ammattilaisista. Hoidamme vaativatkin nosto- ja kuljetustehtävät asiantuntevasti, täsmällisesti ja luotettavasti.

 

ARVOMME OVAT ASIAKASLÄHTÖISYYS JA VASTUULLISUUS

Pyrimme kaikessa palvelussamme olemaan asiakkaan tarpeet kuunteleva ja huomioon ottava, luotettava ja täsmällinen.

Olemme kappaletavaroiden nostoon ja kuljetuksiin erikoistunut yhtiö, jonka suurimpia työnantajia ovat erilaiset rakennus- ja infra-alan yritykset, sekä teollisuus. Panostamme kaikessa toiminnassamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ota yhteyttä »

Yrityksemme sijaitsee Myllyjärven teollisuusalueella. Samasta osoitteesta löytyvät myös nämä:

Vastuullisesti palvellen

Tieliikenne muodostaa edelleen lähdes viidenneksen Suomen kokonaispäästöistä. Työmme vaativa erikoiskalusto on riippuvainen dieselpolttoaineesta eikä vaihtoehtoja ole vielä näköpiirissä.

Vihreät arvot ovat yrityksellemme kuitenkin tärkeitä ja tämän vuoksi olemme tehneet yhteistyötä Green Carbon Finland Oy:n kanssa ja kompensoineet asunto- ja liikerakentamisesta aiheutuneet polttoainepäästömme vuodesta 2020 lähtien.