Kaikki nostoista asennukseen

Nostopalvelut JyVÄSKYLÄSTÄ koko SUOMEEN

Nostopalvelumme auttaa mitä erilaisemmissa nostotarpeissa emmekä vuosikymmenien kokemuksella pelkää haasteita, oli kyse sitten millaisesta nostotarpeesta tahansa. Erityisen hyvin kalustomme soveltuu hallien sisällä tehtäviin työstökoneiden, siltanostureiden ym. nostoihin, joissa käytettävän kaluston koko on usein rajallinen. Näistä meille on kertynyt vankka kokemus. Nykyaikaiset nosturiautomme ovat monitoimilaitteita, joilla nostamme, kuljetamme ja asennamme rakenteet ja kappaleet. Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky toimii Jyväskylässä ja lähialueilla sekä tarvittaessa ympäri maan.

Nostelemme paljon myös:

Kattotuoleja, tiiliä, elementtejä, teräsrakenteita ja lähes kaikkea mahdollista.

Erikoistyöt:

Käytössämme on myös sahakoura, jolla ongelmapuiden kaato onnistuu turvallisesti rakennusten, sähkölinjojen yms. lähistölta. Lumien poistoon rakennusten katolta löytyy hydraulisesti pyörivä harja nosturiin.

Henkilönostot:

Osaan nostureistamme on mahdollista kytkeä henkilökori, jolloin korityöt onnistuvat myös hankalissakin paikoissa, esim. siltojen alla jne. Myös kurottaja on oiva kone henkilönostoihin levitettävän korin johdosta. 

Haalauskalusto:

Käytössämme on haalauskalustoa ja tunkkeja max. 28 t. kuormille. Tapauskohtaisesti vuokraamme kalustoa, tai tulemme tekemään haalaustyön itse.

Hyvin varustellut laadukkaat nosturit

Yrityksemme nosturit on varustettu radio-ohjauksella. Näin kuljettajalla on aina paras mahdollinen näkyvyys ja tieto käytettävissään. Käytämme myös laajasti erilaisia nostoapuvälineitä, joilla myös erikoisemmat ja haasteellisemmat nostot ja kuljetukset onnistuvat. Yrityksellämme on nostopalveluihin kymmenen nosturiautoa, joiden teholuokka on 36 - 165 tonnimetriä.

Kaikki nosturit on varustettu jibillä, osa myös vinssillä ja kaikissa autoissa on erikoiskuljetusvarustus sekä täysiperävaunun vetovarustus. Lisäksi kahteen autoomme on mahdollista saada vetopöytä, jolloin voimme vetää jatkettavaa puoliperävaunua. Useimmissa autossa on myös ADR-varustus.

Nostoapuvälineet

Käytössämme on myös laaja valikoima erilaisia nostopalkkeja, kehikoita, levittäjiä, tarraimia, haarukoita ym. Myös imukuppinostimia löytyy kahta kokoa 375 kg ja 800 kg taakoille.

Tutustu kalustoomme